La notícia del passat divendres, amb la resolució en primera instància de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana que retirava els 3 punts a l'Ontinyent en l'encontre davant del Promesas Banyeres va ser tan sols la primera de les males 72 hores del conjunt ontinyentí. El mal cap de setmana es va completar amb la primera derrota sobre el verd de la història dels de La Vall d'Albaida.
L'encontre arrancaria amb l'Ontinyent 1931 buscant el primer gol de la vesprada, amb ocasions de Salva Martínez i Galán. Al minut 12 avisaria Lluis Felipe amb un llançament desviat, i el davanter ontinyentí és dels que no avisa dos vegades i tan sols 2 minuts després rebria un baló en profunditat per fer l'1-0. Semblava que seria un partit com els que estem acostumats de l'equip, però els d'Ayora ja avisarien que no anava a ser així poc més de 2 minuts després, quan Yerai va rebre un baló dins de l'àrea i va creuar lluny de l'alcanç de Jordi Mompó. La següent gran ocasió tornaria a ser per als visitants, quan Sergio González va rematar des de fora de l'àrea un baló que es va estavellar a la creueta. La reacció va ser de nou de Lluis Felipe que va intentar una vaselina que va detindre el porter.
La segona part va començar més tranquil·la, amb una ocasió del visitant Aarón als 12 minuts que va detindre Jordi Mompó. Poc després els ontinyentins reclamarien dos penals, un sobre Álex Pascual i altre sobre Ángel Galán, però el col·legiat no ho va entendre així. Una de les figures de l'encontre va ser el porter visitant, que va fer dos bones intervencions a llançaments de Víctor Navarro i Lluís Felipe. La jugada decisiva de l'encontre arribaria al minut 83 quan Aaron Pérez va culminar una ràpida jugada de l'equip visitant superant a Jordi Mompó i congelant El Clariano, que va veure com el seu equip perdia per primera vegada en la història.
La pròxima jornada els de Roberto Bas tindran un nou derbi valldalbaidí, ja que visitaran al CF Aielo, amb l'intenció de tornar a guanyar i tractar de recuperar un liderat que recau ara sobre el Pinoso.