El Clariano ha sigut l'escenari del partit de Copa del Rei entre Atzeneta UE i Reial Saragossa i ha oferit una de les sorpreses d'esta eliminatòria. Els aragonesos s'han avançat amb gol de Mollejo en el minut 21, però els de la Vall d'Albaida no s'han arrugat i només tres minuts després han aconseguit empatar, gràcies al gol de Brandon. Al descans s'ha arribat amb 1-1.

En la segona part, el Saragossa ha tingut una clara ocasió amb una pilota al pal en una rematada del jove Juan Sebastián, però en el minut 70 ha sigut l'Atzeneta el que ha pegat la volta al marcador, gràcies al gol de Mario Uclés.
En el tram final, tots dos equips han buscat la porteria contrària, el Saragossa per a, almenys aconseguir l'empat, mentre que l'Atzeneta ha intentat sentenciar l'eliminatòria amb el tercer gol.