L’Eset Ontinet ha aconseguit véncer al Jovens l'Eliana i per tant, jugarà el diumenge la final, a partir de les 12.00, enfront del Manises-Quart. L'equip que entrena Saúl Blanco ha estat secundat per l'afició, que no ha deixat d'animar en tot el partit. El primer quart, l'Eliana ha intentat córrer, però el marcador ha sigut de 13-14 en el primer parcial. En el segon quart, a poc a poc l'equip local, amb clara superioritat en el rebot, ha anat ampliant l'avantatge fins als 11 punts, però un triple de l'Eliana ha deixat el marcador en 29-37 al descans.
En la segona part, els locals han pogut mantindre l'avantatge en el marcador, per a arribar al tram final amb una diferència cómoda al marcador, per acabar 53-65 per als ontinyentins.
L'equip de Saúl Blanco continua, per tant, invicte a casa.