L’Eset Ontinet va superar el tràmit el darrer dissabte i no va tindre pietat del Picanya pel que jugarà com a primer classificat la Segona Fase camí de Lliga EBA.
 Quan encara no s’havia complit el minut 5 de partit l’encontre ja estava decidit i decantat per als de Nico Sánchez que van finalitzar els primers 10 minuts amb un contundent 24-9. Lluny de relaxacions els ontinyentins van tornar a passar per damunt dels visitants al segon quart, amb un marcador de 20-12. Cal destacar que eixos 12 punts van suposar la millor anotació parcial de l’equip de Picanya.
La segona part els blanc-i-blaus van baixar el ritme, pensant ja en la segona fase que arranca aquest mateix cap de setmana. Els parcials van ser de 17-11 el tercer i el quart, favorable als visitants, 10-11. El resultat final marcava un contundent 71-43.
Els jugadors destacats de l’Eset van ser Matarredona i Alberto Alemán amb 16 punts cadascun i Jordi Soler amb 11.