Va ser el partit de l’any. Amb eixa sensació van abandonar el pavelló els assistents al duel entre l’Eset Ontinet i l’Altea, un partit on el cabdal ofensiu es va fer més important que mai en un duel entre dos equips amb una gran facilitat per anotar.
L’encontre començava bé per als col·legials, que de nou van mostrar la facilitat per anotar a base de triples de Jorge Soler, Sergio Gómez i Vicent Galbis. Els d’Altea, que ja a l’escalfament havien mostrat un gran encert en el tir, van començar més tímids, però poc a poc van anar mostrant del que eren capaços.
L’encontre semblava controlat per als ontinyentins, però mai acabaven de trencar-lo de forma definitiva degut a una gran garra i lluita dels alacantins, que els va servir per estar sempre ballant sobre els 10 punts de desavantatge, acostant-se en ocasions, però sense aconseguir mai un avantatge. El tercer quart acabava amb els col·legials 11 dalt, però amb la sensació a les graderies que l’encontre no estava guanyat ni molt menys.
L’últim quart va donar la raó a aquells que no veien clar l’encontre, ja que els visitants, amb un excel·lent parcial i aprofitant que els locals van viure moments de bloqueig ofensiu van aconseguir no sols reduir l’avantatge sinó fins i tot posar-se per davant aprofitant un fort joc interior i el problema de les 4 faltes d’Alin Voinea, pivot dels col·legials. Precisament l’eixida a pista del romanès va ser una bocanada d’aire fresc per a un Eset que va tindre en Jorge Soler i Iker Barbero els punts que necessitaven per a no despenjar-se, i en un triple extraordinari de Vicent Galbis es van tornar a ficar per davant a poc més de minut i mig per al final. Uns dobles, un rebot ofensiu d’Alin i una cistella d’Iker Barbero van posar el +4, els visitants anotaven i feien una falta ràpida amb el +2 per als ontinyentins, i quan més tremolen les mans, Iker va anotar els dos tirs lliures per posar el 93-89, l’Altea va tornar a anotar i després no van tindre temps per fer la falta personal.
Al remat, una victòria molt treballada per a un Eset Ontinet que el dia del Partit Benèfic va regalar als seus aficionats un dels millors partits de l’any i de segur que un dels millors partits de la temporada, un encontre dels que fa afició i que damunt es van emportar, sumant la tercera victòria a la classificació i deixant enrere l’ensopegada a Elx.