L'Eset Ontinet, primer equip de l'Ontinyent Club Bàsquet, va sumar la seua segona derrota consecutiva, en la seua visita a l'AD Infant. L'equip murcià va dominar el primer quart (22/14). En el segon quart, l'equip de Saúl Blanco va retallar distàncies en el marcador, amb un parcial de 15/20. La segona part va tindre el mateix guió que la primera: un inici en el qual els locals es van distanciar en el marcador i una reacció de l'equip ontinyentí que no va ser suficient per a donar-li la volta al marcador, que es va quedar en el 75-71 final.
En l'equip ontinyentí van destacar els 21 punts de Nelo Ramos, amb 6 triples de 8 intents, així com els 11 rebots de Sánchez i els 10 de Marjanovic.
El pròxim cap de setmana, l'Eset descansa, ja que en ser 13 equips en el grup, cada jornada descansa un.