L’Eset Ontinet continua mostrant que és un equip totalment nou i disposat a lluitar per aconseguir la permanència en eixa segona fase. Els de Nico Sánchez han canviat la seua cara i la seua imatge i de nou van tornar a posar contra les cordes a un Alginet que sols va poder superar als ontinyentins degut a un mal últim quart.
Els col·legials van començar molt forts, aguantant els grans minuts inicials del líder de la lliga, l’Alginet, i fins i tot superant-los en el primer quart per 22-25. L’encontre va continuar tan igualat, que els de Nico Sánchez, a pesar de perdre el segon parcial per 22-21, se’n van anar al descans per davant a un marcador que senyalava, durant el temps de descans, un 44-46 per als ontinyentins.
El tercer quart també va ser molt prolífic ofensivament per als col·legials, que amb 27 punts aconseguits van marcar un dels quarts amb més anotació de la temporada a la pista dels de La Ribera, uns 27 punts que això sí, van ser contestats amb 26 punts per part dels locals per deixar 3 dalt als ontinyentins abans de començar l’últim quart.
Amb la possibilitat d’aconseguir la primera victòria, i a més de fer-ho a una pista més que complicada com la de l’Alginet, on en tota la temporada sols ha guanyat el Lucentum, els últims 10 minuts van donar l’esquena als de Nico Sánchez que van sofrir una mala ratxa en atac, i amb un parcial de 13-5 els locals van agafar avantatge. Finalment l’encontre acabaria amb un 22-11 en l’últim quart i derrota dels ontinyentins per 92-84.
Cal destacar que els de Nico Sánchez són el primer equip que aconsegueix arribar a una xifra anotador tan alta en el pavelló dels de La Ribera, fins ara la màxima anotació visitant havia sigut 71, i 2 dels 6 rivals que havien visitat a l’Alginet no havien arribat ni als 60.
Els anotadors van estar molt repartits per als col·legials que van tindre en Kilian Riverol amb 15 el seu home més destacat, però que va estar ben acompanyat amb els 14 que van aconseguir Andy i Kadasi. Fins a 5 jugadors col·legials van anotar més de 10 punts, ja que Alberto Alemán en va fer 12 i Matías