El Eset Ontinet segueix de dolç i invicte a casa. És igual el pavelló i és igual el rival, els de Saúl Blanco continuen comptant per victòries tots els encontres disputats com a locals.
En el que van jugar ahir, per primera vegada en el Fernando Rubio del Col·legi La Concepció d'Ontinyent, els col·legials no van estar fins ni encertats, sobretot en el primer quart, però una bona segona meitat va donar mostra de la diferència entre els conjunts que va suposar que el Martínez Valls aconseguira una nova victòria.
El partit va començar malament per als col·legials, en el primer quart no van estar fins ni en atac ni en defensa, però encara així l'Onil només va poder agafar 1 punt d'avantatge. En el segon l'avantatge va ser per als col·legials que es van afinar en atac per a doblar la seua puntuació del quart anterior i anar al descans amb +9 en el marcador (44-35).
Després del pas per vestuaris, territori comanxe normalment per als de Saúl Blanco, van eixir enxufats en aquesta ocasió per a posar un avantatge que acabaria sent més que suficient per a assegurar la victòria. Els col·legials van anotar 25 punts i van deixar als alacantins en tan sols 11. Un avantatge que finalment seria suficient, i encara que per moments la diferència en l'últim quart va passar els 30 punts, l'Onil va acabar maquillant el resultat fins al 84-60 final.
El màxim anotador del conjunt col·legial va ser Pepe Soriano amb 18 punts, a qui van acompanyar per damunt dels 10 Iborra (12), Jorge Soler (11) i Iker Barbero (14).