Quan el Promesas Banyeres va impugnar l'encontre, van saltar molts dubtes, ja que podien ser tres punts claus per al desenvolupament de la lliga, tan sols 3 jornades després, l'Ontinyent 1931 serà líder decidisca el que decidisca la FFCV, ja que els de Roberto Bas van guanyar al camp del segon classificat, i els de Banyeres, que pasen a ser cinquens en lliga, van perdre al camp del Font de la Figuera, en el que es la seua segona derrota consecutiva.
El partit més difícil del que portem de lliga es va trobar l'Ontinyent 1931 CF. Començaven dominant els alacantins, els únics que li han disctutit l'esfèric als de Roberto Bas, almenys als primers minuts, ja que els visitants poc a poc es van fer amb el control. Després de dos ocasions de Lluís Felipe, va arribar el gol al minut 37, quan una falta penjada pel capità Osoro la va rematar, de forma involuntaria, Sergio Cuenca per introduir-la al fons de la seua porteria ficant el 0-1.
Els primers minuts de la represa de nou van ser favorables als alacantins, que van poder empatar, però es va trobar amb una gran reacció d'Ivelin en un mà a mà. Quan pitjor estaven passant-ho els ontinyentins va arribar un avís, quan un dels locals va traure la pilota de baix dels pals. De la possible sentència es va arribar a una de les més clares dels locals a poc més de 10 minuts per al final, però el que acabaria arribant seria el 0-2, en una obra d'art d'Àngel Galán per culminar un gran encontre i fer als seus més líders encara.
La pròxima jornada els ontinyentins rebran a El Clariano al PD Ayorense, aquest mateix diumenge a les 17:00 hores.