L'Ontinyent 1931 no ha pogut passar als quarts de final de la Copa, en caure per 0-1 enfront del Quart de Poblet en un partit no exempt de polèmica arbitral. El col·legiat ha acabat la primera part amb una sonora xiulada de l'afició local, per anul·lar un gol a Aquino.

El gol visitant ha arribat en el minut 51, després que els jugadors locals reclamaren falta sobre el porter Rubén García. El col·legiat no l'ha assenyalada i Salas ha aprofitat que el porter havia caigut per a avançar-se en el marcador.
L'Ontinyent 1931 ha disposat de diverses ocasions en a segona meitat per a igualar i donar la volta al marcador, especialment en les botes de Peiró, però no ha aconseguit materialitzar-les.

En finalitzar el partit, la plantilla de l'Ontinyent 1931 s'ha acostat a saludar a l'afició, que ha animat durant tot l'encontre.

En els prolegòmens del partit, la plantilla de l'Ontinyent 1931 ha mostrat una gran bandera d'Ucraïna, en suport a aquest país, iniciativa a la qual també s'han sumat els jugadors visitants.