L'Ontinyent 1931 CF no va poder dur-se els 3 punts del camp de Beniarrés, un camp molt complicat tant per mesures com per l'estat de la gespa natural, sent per tant un feu que no s'adaptava al joc dels de Roberto Bas que, així i tot comptaren amb les millors ocasions en un encontre que cap dels dos va poder anotar.
El partit començava amb els ontinyentins tractant d'adaptar-se a la gespa natural de Beniarrés, sofrint relliscades i fallant controls. Els primers 45 minuts no van deixar massa ocasions, però es veia un conjunt local molt còmode, buscant avançar-se al marcador sobretot en jugades d'estrategia. També van tenir alguna els de Roberto Bas, però sense posar a prova cap dels dos conjunts al porter rival.
A  la represa van arribar les millors ocasions, sent la més clara la primera de totes, al minut 48, quan Marc Pomer va encarar al porter en un mà a mà que va acabar guanyant el guardameta al desviar lleugerament la definició del davanter i fer que la pilota s'estavellara al pal. La resposta arribaria uns minuts després amb un llançament molt dur que va obligar a Ivelin a desviar a córner amb una gran intervenció. Les ocasions es van succeïr, però sense perill, fins que al 78 Lluís Felipe va tindre el gol amb un llançament amb l'exterior. L'última de l'encontre va ser per als locals, que amb un potent llançament des de la frontal, prop van esta de deixar els 3 punts a Beniarrés.
Partit molt difícil el que va haver de jugar un Ontinyent 1931 que es manté a la zona alta amb 4 punts i continua invicte en lliga. La propera jornada l'equip rep a l'Agullent a les 17:00 hores del diumenge, i després s'esperen 2 encontres més durant la següent setmana, l'aplaçat davant l'Albaidense i la visita al Racing de Novelda.

Amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport