L'Ontinyent 1931 ha solucionat el seu partit de lliga contra el Cullera amb una golejada, 4-0, que el confirma a la part alta de la classificació una setmana més.
En la primera part, l’equip de Roberto Bas ha aconseguit dos gols, obra del pichichi Casti, però ha tingut ocasions per a anar al descans amb major renda.
El Cullera ha millorat en la segona part, amb més verticalitat, però no han arribat a batre al meta local.
El tercer ha arribat en el 56, obra de Paco Sáez després d'una assistència de Diego Cambra. Alexandru ha rematat amb el quart poca abans del final.
La victòria deixa a l'Ontinyent 1931 líder, amb quatre punts d'avantatge sobre l'Olleria, 7 sobre el Castellonense i Olímpic i 12 sobre el Tavernes, pròxim destí.