La FFCV ha publicat ja el calendari de la Regional Preferent per a la pròxima temporada 2021/2022. L'Ontinyent 1931 ja sap les dates clau a les quals s'enfrontarà a partir del pròxim 5 de setembre quan d'inici la competició.
Una plaça complicada, de les més complicades de torejar, per a començar. L'Ontinyent 1931 es desplaçarà fins a Muro d'Alcoi per a enfrontar-se al Muro CF en La Llometa. Dos dels grans candidats a aconseguir les places de ‘play-off’ que es veuran les cares ja en la primera jornada, una jornada que mostrarà el nivell que es pot esperar durant el curs. Cal destacar que tots dos equips, quan arribe aqueixa primera jornada, ja s'hauran enfrontat en dues ocasions; la primera en la pretemporada passada en El Clariano, i la segona aquesta mateixa pretemporada quan s'enfronten en el Trofeu Solidari del Rotary Club. En eixa primera jornada es viurà de nou el duel en les banquetes entre dos amics, Roberto Bas i Nacho Cantó, que de moment guanya l’ontinyentí per 2 a 0.
El debut en Regional Preferent en El Clariano serà en la segona jornada, quan els de Roberto Bas reben a l'Atlètic Benidorm, un dels equips les expectatives dels quals sempre han sigut més altes que la realitat final, i que enguany fins i tot va coquetejar en alguns trams de la temporada amb el descens. S'espera que de nou siga un rival que aposte per una interessant plantilla, encara que aquesta última temporada l'aposta no va eixir com esperaven.
Quant a altres dates clau destacades del calendari trobem el derbi comarcal que enfrontarà a l'Ontinyent 1931 i a L'Olleria CF, que en primer lloc es disputarà en La Solana del municipi ollerienc en la jornada 5. El partit contra l'a priori gran ‘coco’ del grup, el CF Gandia, s'ha fet esperar i no arribarà fins a la jornada 13, el pròxim 28 de novembre, i es disputarà primer en el Guillermo Olagüe del municipi de La Safor. Entre altres, el conjunt gandiense compte en les seues files amb Francesc Vidal.
Pel que fa al final de la temporada, l'Ontinyent 1931, qui sap si immers en alguna lluita o si amb els objectius ja complits, acomiadarà la temporada en el camp d'un CE Pedreguer que s'espera que siga un dels equips de la part baixa del grup, encara que ja se sap que en el futbol mai se sap.