L’Ontinyent 1931 debutava ahir a la nova competició de la FFCV, La Nostra Copa, i ho feia en un derbi comarcal que enfrontava als dos únics equips de La Vall d’Albaida que quedaven vius a la competició. Els ontinyentins, que durant tota la temporada estan sofrint una crisi golejadora, es van retrobar amb els gols en anotar una maneta al CD Bocairent, repetint l’únic resultat històric que s’havia donat entre els dos quan van coincidir en Segona Regional.
A pesar de la golejada, no seria tot tan senzill per als de Roberto Bas que van començar l’encontre veient com al minut 3 el Bocairent estavellava un remat al pal. A pesar de l’esglai inicial, els ontinyentins van dominar per complet el joc, però les ocasions tardaven en arribar, fins que al minut 29 Peiró s’estrenaria per fi amb la samarreta blanca-i-negra de l’Ontinyent en aprofitar una bona jugada de Rafeta. Poc abans del descans el davanter de Canals tindria el 0-2, però no va poder aprofitar una centrada de Ximo Reig instants després que també perdonara Iván Ceballos.
A pesar del gran domini ontinyentí, l’emoció estava al resultat, ja que sobre la gespa els de Roberto Bas eren molt superiors, i l’emoció es va acabar prompte, just quan als 5 minuts Ximo Reig va engaltar al fons de la xarxa un rebuig després d’un córner. Al minut 60 arribaria el 0-3 obra de Lluís Felipe després d’una gran jugada del capità Alberto Osoro. Tan sols 5 minuts després seria Pablo Francés qui marcaria el 0-4 aprofitant una gran passada de Rafeta, i tancaria la maneta el golejador de l’equip, Matías Aquino. Podrien haver sigut 6, però Iván Ceballos va fallar un penal al temps de descompte.
Amb  aquesta golejada l’Ontinyent 1931 avança de ronda en La Nostra Copa, però abans, aquest diumenge torna la lliga i torna l’emoció amb l’Ontinyent 1931 – Racing de Benidorm.