Ahir diumenge a les 17:30 tenia lloc el partit de la jornada a la Primera Regional. El CD Ontinyent tornava a rebre al CD Contestano en la reedició de l’últim encontre disputat en La Puríssima. Tercer i segon classificats s’enfrontaven en un encontre on es buscava seguir mantenint les opcions d’aconseguir l’ascens.
L’encontre començava bé per als ontinyentins, que abans del minut 10 ja anaven guanyat gràcies a un golàs de falta d’Antonio García. Poc passada la mitja hora, Diego Vicedo i Víctor Alzina van donar la volta al marcador aprofitant dos ràpides jugades dels del Comtat.
La segona part començaria amb els ontinyentins buscant l’empat, però el que va estar a punt d’arribar va ser el tercer gol dels del Comtat, en un remat que es va estavellar a la fusta. Els de Nacho Cantó van aconseguir empatar gràcies a un penal transformat per Cambreta, i prop estarien de fer el tercer, però el remat de Mata en l’últim minut es va estavellar al travesser.
Així, un empat a dos en un encontre d’altra categoria que no agrada a cap dels equips, però que deixa com a guanyador d’aquesta primera jornada de la segona fase a l’Ontinyent 1931, a pesar d’haver descansat, ja que compta amb 5 i 6 punts d’avantatge amb un partit menys que els rivals.