L’Ontinyent 1931 ah aconseguit el somiat ascens esta vesprada a Alcoi. La victoria daban el CF CC Alcoy suplas matemáticamente l’ascens. Els més de 100 aficionas que s’han Donat cita a Alcoi han donat tot el seu suport a l’equip des de l’eixida, el que ha sigut un plus de motivació.
El primer de la vesprada ha arribat en jugada de Lluis Felipe per la dreta que remata Kevin Llario. Immediatament, després ha arribat el 0-2, obra de Pablo Francés. Es complia el quart d'hora, eixia el sol i l’ascens estava més a prop que mai.
Poc després, una bona parada de Rubén al servei d'una falta ha sigut una de les poques aproximaciones perilloses de l’equis local. A mesura que avançava la primera part, el ritme del partit ha descendit. Així i tot, s’ha pout vore una una bona jugada de Kevin, Diego Cambra que Pablo Francés no arriba a rematar.
Les reduïdes dimensions del terreny de joc han impedit a l'equip de Roberto Bas practicar el seu joc combinatiu, encara que s'ha vist en detalls durant algunes jugades de la primera part. L'equip local, amb joc més directe, ha intentat acurtar distàncies, però les vegades que ha aconseguit rematar, Rubén García ha resolt sense problemes.
Amb el 0-2 s'ha arribat al descans.
La segona part ha començat amb una doble ocasió per a l'Ontinyent 1931, amb remats de Francesc i Lluis Felipe.
Diego Cambra ha tingut el tercer però el seu remat l'ha parat molt bé el porter local.
Les ocasions visitants han seguit aplegant, com el doble remat de Pablo Francés, que poc després ha deixat el seu lloc a Junior.
El 3-0 ha arribat en el remat de Francesc des del punt de penal assistit per Jorge García. El mateix Jorge ha fet pujar el quart en un remat com si fóra un corner.
Encara ha donat temps per al quint, gol de Kiko i altre de Lluis Felipe de falta directa, per posar el 6-0 final.