Primer encontre oficial de 2020, i no sembla que el canvi d'any haja afectat per a mal a l'Ontinyent 1931 que va aconseguir véncer per 3 gols a 0 a un Albaidense que va vendre cara la seua pell, i que no va ser fins als instants finals quan va donar a torcer a la seua mà.
En un accidentat inici de partit, la primera ocasió seria per als visitants, que amb un llançament de Marc Úbeda col·locarien la por en el cos dels aficionats. La resposta no es faria esperar, i Galán va rematar al travesser un bon servici de falta de Jorge García. Una arriscada jugada d'Ivelin va donar pas a una nova ocasió de l'Albaidense, però Carlos López va rematar desviat. Aquesta seria l'última jugada de perill abans del primer gol de la vesprada, quan el pitxitxi Lluís Felipe va rematar de primeres una centrada de Cambra per avançar als ontinyentins al minut 30. Just abans del descans els ontinyentins tindrien una doble ocasió per ampliar distàncies; primer un llançament de Galán després d'una gran jugada de Lluís Felipe, i l'última seria per al propi Lluis Felipe a servici de falta de Jorge García.
La segona part arrancaria amb l'Albaidense buscant un empat que van tindre prop al minut 53 en un llançament de Marc Úbeda que va detindre molt bé Ivelin. Timo tindria dos clares ocasions per estrenar-se com a golejador de l'Ontinyent 1931, però la primera de les dos la va rebutjar Cardós, i la segona no va poder guanyar a Edu en el mà a mà després d'una gran assistència de Lluís Felipe. En els 10 minuts finals de partit, arribaria la sentència ontinyentina, primer en les botes del golejador Lluís Felipe que després de rebre una assistència de Timo va retallar al porter i va espentar al fons de la xarxa. Sols un minut després va arribar, en aquesta ocasió si, el debut golejador de Timo en rebre una assistència de Jorge García que va espentar l'últim dels jugadors en arribar a l'Ontinyent 1931.
Gran victòria per arrancar l'any i col·locar, momentàneament, un +5 al segon classificat, el Beniarrés, després de l'empat de l'equip del Comtat a Agullent. Durant la setmana se sabrà el que passa amb l'encontre entre el Pinoso i l'Aielo, un partit que amb 2-0 al descans, unes supostes amenaces dels alacantins als aieloners va provocar que els de La Vall no jugaren la segona part, pel que de moment no s'han donat els punts. La pròxima setmana l'Ontinyent 1931 visitarà al Penya Madridista d'Ibi.