El Centre Cultural Caixa Ontinyent acollia anit l'acte d'agraïment a empreses i entitats col·laboradores. Enguany, a més, servia com a comiat de l'actual junta directiva encapçalada per Miguel Ángel Mullor, qui ha sigut president de l'entitat des de la seua creació i que continuarà com a secretari tècnic en la següent junta, que estarà presidida per Juanma Bas.
Durant les seues paraules als patrocinadors i col·laboradors, Miguel Ángel Mullor destacava que els objectius d'aquesta temporada estan complits sobradament, ja que no sols s'ha aconseguit assegurar la promoció, el campionat del grup III i ser el millor equip de tota la Preferent valència, sinó que l'equip està a tan sols un punt de ser el millor equip de Preferent de l'última dècada.
A més, Miguel Ángel Mullor també posava en valor els set ascensos aconseguits entre el primer i segon equip, al qual s'espera poder sumar un huité esta temporada.
Miguel Ángel Mullor també va aprofitar per a demanar als assistents i l'afició en general que continuen fent costat a l'equip en aquest tram decisiu de la temporada.