Gran victòria de l'Ontinyent 1931 en una plaça molt complicada com la de l'Agullent CF, en un encontre on els de Roberto Bas han sabut sofrir per mantenir l'avantatge de la primera part, on 5 minuts brillants van sentenciar el duel.
Després d'uns minuts igualats amb ocasions per als dos equips, el de Roberto Bas es van avançar al minut 25 en un espectacular gol de Peli, que va engaltar un obús després d'un rebuig de la defensa a servei de cantonada per ficar el 0-1 i fer esclatar d'alegria als ontinyentins desplaçats. Tan sols 5 minuts després, Marc Pomer va caçar un baló penjat per fer un gran control, deixant enrere al defensa, i superar al porter en velocitat per espentar a plaer el 0-2 i posar la tranquilitat al cos dels d'Ontinyent. Pablo Pascual va tindre la millor ocasió dels locals en un baló llarg que va poder engaltar, però que va eixir al lateral de la xarxa.
En la segona meitat semblava que els ontinyentins tenien el partit controlat, però els canvis locals van donar una altra marxa al joc i van tindre ocasions per acostar-se al marcador. Ahí va apareixer la figura d'Ivelin Popov, el porter de l'Ontinyent 1931 que va aconseguir salvar els aproximaments locals, destacant dues clares ocasions de gol, per aconseguir a més a més, la cinquena porteria a zero consecutiva.
La pròxima jornada els de Roberto Bas reben a El Clariano a un dels equips de la zona baixa de la taula, el Racing de Novelda.