L'Ontinyent 1931 ha guanyat a l'Olleria en el derbi comarcal, un partit que ha estat marcat pel bon ambient a les grades de El Clariano. L'equip de Roberto Bas ha aconseguit tres punts molt importants per consolidar-se al segon lloc de la classificació i quedar-se més prop del Gandia, que ha empatat. A més, ho ha fet tot i jugar quasi tota la segona part amb un home menys.

El primer gol del partit ha sigut obra d'Alexandru, en rematar una treta del cantó. Amb 1-0 s'ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb l'expulsió de Paco Sáez i penal a favor de l'Olleria, en el minut 49. Emilio ha marcat per posar l'empat al marcador. L'Ontinyent 1931 no s'ha conformat amb l'empat. Al 64 ho ha intentat Rafeta de falta directa, però el porter Dani ha parat el llançament. També ha evitat el gol d'Aquino en el 66 en rebutjar una treta de falta.

Al 81, l'Ontinyent 1931 ha aconseguit el gol de la victòria, en transformar Aquino un penal comés sobre ell mateix. Al temps afegit, l'Olleria s'ha quedat amb 10 per segona groga a Marco.