El derbi comarcal que enfrontava a primer, Ontinyent 1931, contra segon, l'Olleria, es va decantar de manera contundent a favor dels blanc-i-negres, amb un contundent 4-1 que augmenta fins als 7 punts la distància entre els dos.
Els gols de Nico Cabanes, Juanjo Calvo, Pablo Bonet i Paco Sáez van deixar clar per què l'Ontinyent 1931 és líder destacat i segueix sense conéixer la derrota en el que va de lliga.
En la primera part, l'Ontinyent 1931 ha tingut nombroses ocasions, però ha sigut en el minut 31 quan ha arribat el primer, obra de Nico Cabanes. Amb l'avantatge mínim se n'anava l'equip de Roberto Bas al descans.
En canvi, la segona part ha tingut més gols. En el minut 55 Juanjo Calvo aconseguia el segon. Tan sols dos minuts després, en el 57, l'Olleria retallava distàncies després d'una ràpida contra. L'Ontinyent no ha permés que el seu rival poguera acostar-se més en el marcador. De fet, el tercer arribava en el 70 després d'una falta lateral treta magistralment per Juli, que Pablo Bonet rematava de cap. El 4-1, gol de Paco Sáez, ja arribat en temps de descompte.