El Clariano s'ha vestit com en les grans ocasions per a acollir el partit de tornada de la primera eliminatòria del play off per l'ascens a 2ª REF. Ontinyent 1931 i Atzeneta es veien la cares per quarta vegada en la temporada, amb el 1-1 del partit d'anada. En la primera part, el partit ha estat prou igualat, amb poques ocasions per a tots dos equips, encara que l'Atzeneta que s'ha aproximat més a la porteria de Dani Cerdà. Es notava en els dos equips el molt que es jugaven i l'important que era mantindre la porteria a zero, especialment en el cas de l'Ontinyent, al qual l'empat li valia per a passar de ronda en cas d'arribar a la prórroga, ja que va quedar per davant de l'Atzeneta en lliga.
En la segona part, s'ha decidit l'eliminatòria, amb una jugada en l'àrea xicoteta de l'Atzeneta que en el minut 53, Camps ha rematat al fons de la xarxa.
L'Ontinyent 1931 ha avançat línies per a buscar l'empat, però l'Atzeneta ha sabut controlar molt bé el ritme de partit. El canvi de Pablo Francés per Cobo ha refrescat l'atac local, però sense que arribara l'anhelat gol per part de la parròquia local. En el 80 era Lluis Felipe el que deixava el seu lloc a Cambreta, amb el que l'Ontinyent sobre la gespa tenia a tres davanters: David Torres, que havia eixit d'inici, més Cobo i Cambreta. En el 81 l'ha tinguda l'Ontinyent per partida doble, després d'un corner i posteriorment amb una rematada de Cambreta que no ha trobat porteria i que, a més, estava en fora de joc.
La més clara per a l'Ontinyent, i quasi l'única del partit, ha arribat ja en els instants finals del temps de descompte, quan un remat de Cambreta l'han desviat entre el porter i la fusta.