Segona victòria consecutiva de l'Ontinyent CF, aquesta vegada gràcies a una rematada de cap de Julen Monreal en les acaballes de l'encontre. En els primers minuts del partit l'àrbitre va anul·lar un gol completament legal de David Torres.
El partit arrancava amb polèmica, i és que en una falta que va traure Fuster, Pablo Carbonell va cabotejar cap al segon pal on va entrar completament habilitat David Torres que es va anticipar al seu parell i amb l'exterior va enviar al fons de les malles, però el col·legiat va decidir anul·lar-lo, no se sap encara si per fora de joc o per falta del davanter, perquè cap de les dues existia. L'Ontinyent va continuar apretant i buscant contraatacs, però els catalans a poc a poc van anar reaccionant i dominant el partit, buscant acostaments perillosos i fent treballar a una gran defensa ontinyentina. Després de diversos acostaments solucionats per la saga visitant, va arribar una nova ocasió per a l'Ontinyent, quan Machado va llançar una contra que va acabar amb la devolució de Carbonell de nou per a Machado que va rematar alt. La més clara de la primera meitat, gol anul·lat a part, va ser per als locals, però el llançament de Paulino Miguélez es va trobar amb Craviotto que va guanyar el mà a mà.
Després del pas per vestuaris, els locals es van convertir en els amos del partit, però haurien d'esperar al primer quart d'hora per a aconseguir una ocasió, que tindria els mateixos protagonistes que la de la primera part, amb Paulino Miguélez disparant i amb Craviotto traient una excel·lent mà. Tan sols 1 minut després, de nou Craviotto va salvar el primer local a tret de Maxi Villa. També va poder avançar-se l'Ontinyent, que després d'una gran jugada individual de Javi Zarzo, el remat del valencià es va trobar amb Mark Vito. Va tornar a tindre-la, i per partida doble, el conjunt local, però tant Mario com Paulino Miguélez es van trobar amb un excepcional Carlos Craviotto, que va salvar una vegada i una altra a l'Ontinyent, primer amb una ràpida eixida als peus de Mario i després per a tornar a traure una gran mà després de l'arribada de Paulino per banda. Quan pitjor ho estava passant el conjunt de Vicente Parras va arribar el 0-1, amb un córner que va posar Javi Zarzo i que entrant amb força va pentinar cap al fons de la xarxa Julen Monreal per a posar per davant a l'Ontinyent. El gol va fer molt de mal a un Peralada que no va tornar a acostar-se a la porteria de Craviotto.
Amb aquesta victòria, la segona consecutiva, el conjunt de Vicente Parras abandona les posicions de descens i promoció de descens, i aprofita els resultats de la jornada, que aquesta vegada sí que van acompanyar, per a deixar al Peralada a 2 punts, més el golaverage, i a 3 el descens directe que ocupa el pròxim rival que visitarà El Clariano, el Conquense.

Fitxa tècnica:
Peralada CF: Marc Vito, Maxi Villa (Mario 68'), Jordan (Baró 85'), Santi Bueno, Teo, Iago López, Rober, Montes, Paulino Miguélez, Andzouana i Álex Pachón.
Ontinyent CF: Craviotto, Soler (Albiol 87'), Julen Monreal, Enrique, Fuster, Álex Felip, Juanan, Carbonell, Machado (Zarzo 46'), Javi Llor (Tito 68') i David Torres.
Gols: 0-1 Julen Monreal (83').
Àrbitre: El col·legiat Christian Agustín Sagredo González va amonestar als visitants Fuster, Soler i David Torres.