L'Ontinyent 1931 ha saldat amb una contundent victòria 1-4 la seua visita a Dénia i acaba així l'any invicte, amb un balanç de 14 victòries i 2 empats. L'equip arribava a Dénia amb la intenció de tornar a la senda de la victòria després d'un empat davant el Calp aconseguit in extremis la passada jornada.
En aquesta ocasió, l'Ontinyent 1931 sí que ha tingut afectivitat en atac per a aconseguir 4 gols, obra de Lluis Felipe, Rafeta, Juli i Nico Cabanes de penal.
Una de les claus del partit ha sigut que l'Ontinyent 1931 ha pogut empatar abans d’anar-se’n al descans després d'un matiner gol local.
En la segona part han arribat tres gols més dels visitants. El gol de la remuntada ha sigut obra de Rafeta en el 54, amb un tir ajustat després d'un córner. El 1-3, gol de la tranquil·litat, l’ha aconseguit Juli en el 68, mentre que en el 73 Nico Cabanes ha transformat un penal comés sobre ell mateix.