Important victòria la que ha aconseguit l'Ontinyent davant l'Ebro en la segona jornada de lliga, una victòria que li situa amb quatre punts en la classificació.  El partit ha començat amb igualtat en el joc, amb alternativa en el joc, però sense ocasions clares.
Una de les primeres ocasions l'ha tingut l'Ontinyent per mitjà d’Anaba, que s'ha marxat de dos rivals, però el seu centre no ha trobat rematador. L'Ebro ha respost per mitjà de Salinas, però la seua rematada s'ha marxat desviat.
Just abans del descans ha arribat el primer gol de l'Ontinyent, gràcies a un servei de banda que han baixat entre Julen Monreal i Juanan i que Tito Malagón ha enviat al fons de la xarxa.
En la segona part, el segon gol de l'Ontinyent ha arribat amb una factura similar: servei de banda que baixa Juana i en aquest cas, Rober ha rematat al fons a gol. L'Ontinyent ha estat ben ordenat, mentre que a l'Ebro li costava crear ocasions clares de perill.
A 20 minuts per al final, Fran Machado ha entrat en el terreny de joc en substitució de l'autor del primer gol, Tito Malagón.
En el 36, Franco Russo ha evitat sobre la línia de gol el que haguera sigut l'1-2, després d'un centre des de la dreta.
David Bandera pel davanter Raúl González ha sigut l'últim dels canvis realitzats per Vicente Parras. En el 41, Machado ha tingut una de les últimes aproximacions per a l'Ontinyent.