L'Ontinyent CF ha vençut el seu partit matinal al Peña Deportiva per 1-0 i de summa tres punts que li asseguren la permanència matemàtica. Després d'un mes de març sense conèixer la victòria, l'equip de Vicente Parras rebia al Peña Deportiva, al que s'ha imposat per 1-0 amb gol de Raúl.
El partit ha començat amb un remat de cap de Sascha a passada de Soler. Per part visitant, en el 13 Salinas ha posat a prova a Campos des de fora de l'àrea. De nou en el minut 16 el centre de Soler per a Sascha ha creat perill, però la rematada del davanter ha eixit desviada per poc. Després d'uns minuts de domini local, en el 24 el Peña Deportiva ha eixit a la contra, una jugada que ha culminat Salinas, però la seua rematada ha eixit desviada.
En el 38, l'Ontinyent ha tingut una doble ocasió per a obrir el marcador, quan José Antonio Soler l'ha posat al segon pal, el remat de Tito Malagón ha sigut desviat per la defensa del Peña Deportiva, en segona instància Anaba ha rematat des de la frontal, però el seu xut ha fregat el travesser. Amb empat ha acabat la primera part.
En la segona part, l'Ontinyent ha començat dominant de nou el joc. De fet, en el 49 Fran Machado ja ha donat el primer avís de la represa. En les jugades posteriors, Juanan, Sascha a passada de Verdú i fins i tot el central Russo a la rematada d'un falta servida per Malagón han portat el perill a la porteria visitant.
El primer gol ha arribat i el 62, quan un centre de córner molt tancat llançat per Verdú l'ha rematat en el segon pal Raúl González. Tito Malagón ha tingut dues ocasions per a ampliar el marcador, però en tots dos casos el porter visitant ha estat molt encertat. Dues rematades, de Leonador primer, i de Juanan en la jugada següent, han sigut unes altres de les ocasions locals que el meta Imanol ha enviat a corner.
La victòria dóna a l'Ontinyent tres punts i moral per a afrontar la volta de la final de Copa Federació dimecres que ve a Pontevedra.