L’Ontinyent ha rebut un dur correctiu hui a Lleida en pedre 4-0. En els inicis de la primera part, ha sigut l'equip local el que ha tingut dues aproximacions a l'àrea d'Álvaro Campos, com la protagonitzada per Jorge Félix. L'Ontinyent, amb Carrasco i Anaba en el centre del camp, al costat de Juanan i Rubio, ha acusat el cansament del partit jugat entre setmana.

En el minut 29, Jorge Félix ha avançat al seu equip després d'una jugada per la banda dreta. En el minut 41, lliure de marca, Juan Ortuño ha aprofitat un error de concentració de la defensa de l'Ontinyent, que ha rematat sol entre els centrals.
En el minut 10 de la segona part, hi ha hagut una caiguda de Raúl González, que reclamava penal, però no l’han assenyalat. En la següent jugada, un gol des de fora de l'àrea de Javi López ha sorprès a tota la defensa i a Álvaro Campos.

Just després del gol, Miguel Nemesio ha entrat en substitució de Julen Monreal, amb el que Carrasco ha retardat la seua posició al centre de la defensa.
 El davanter murcià Ortuño ha sigut l'autor del quart gol, després de rematar de cap un córner, per a posar el 4-0.
Amb un Ontinyent totalment fóra del partit, el Lleida ha pogut fins i tot ampliar el marcador en el tram final.