L'Ontinyent CF arranca un punt del seu viatge a Terol en un encontre on va dominar l'esfèric i va tenir ocasions per a aconseguir els 3 punts, encara que el meta Carlos Craviotto va tornar a ser un dels jugadors més destacats.
El partit va arrancar parell, amb els visitants tenint més el control de l'esfèric, però sense poder generar espais entre la defensa del Teruel que repel·lia sense problemes els acostaments blanc-i-negres. La primera gran ocasió va arribar en el minut 14 quan Julen Monreal es va trobar dins de l'àrea amb la pilota i el seu llançament es va estavellar directament en el pal de la porteria local. La resposta no es va fer esperar i Dieste va tenir també el gol per al Teruel, encara que providencial, com tots els partits, va estar Craviotto que va guanyar el mà a mà per a repel·lir el perill. A pesar que la pilota era per als valencians, el perill el generaven els locals, sobretot amb un Dieste que complicava una vegada i una altra la vida a la saga de l'Ontinyent. En el 32 la va tenir el propi davanter amb una rematada en el segon pal, mentre que en el 38 va tornar a aparèixer Craviotto per a detenir un nou tret del 9 aragonès. La jugada que va canviar el partit va arribar en el 41, quan després d'una recuperació en zona de centres, els locals van trenar una gran jugada per a deixar en profunditat cap a Ainoza, que amb un llançament creuat va batre al porter català de l'Ontinyent.
Després de la represa els de Vicente Parras, que va tornar a veure el partit des de la graderia, van buscar un futbol més directe i ofensiu per a tractar d'igualar. Als 3 minuts de tornar de vestuaris va avisar Machado amb un llançament alt des de la frontal, i tan sols 2 minuts després va arribar el gol. Després de superar una lesió patida contra el Barça B que va tindre lloc a octubre, Tito Malagón, que tornava a ser titular després de tenir alguns minuts enfront del CD Ebro, va llançar directa una falta lateral a uns 35 metres de la porteria, sorprenent a tots i superant al porter que va poder fer més. Amb l'1-1 cap dels dos equips va renunciar a la victòria , i a pilota parada van arribar ocasions per a tots dos clubs. A poc a poc els blanc-i-negres es van fer amb el control del partit i les ocasions. En el minut 65 va ser David Torres qui va connectar un bon llançament que va detenir Valera quan es veia ja l'1-2. Tan sols 3 minuts després va ser Juanan qui la va tenir dintre de l'àrea xicoteta, però el seu tret va eixir alt. Els aragonesos van tindre el gol en el minut 70, però Craviotto va tornar a vestir-se d'heroi per a detenir la internada de Gabi per banda esquerra. L'última gran ocasió del partit arribaria per als de Parras en el minut 83 quan la parella de centrals que va acabar el partit, Calahorro i Monreal, van tenir una opció cadascun a pilota parada, la rematada del primer la va traure el porter i la del segon va eixir fora per poc.
L'Ontinyent CF es troba en la tretzena posició en la taula amb 17 punts i aquest cap de setmana rebrà al Cornellà per a intentar canviar la ratxa com a local.