Setmana de contrastos la que afronta l'Ontinyent. Després de l'important partit en el qual ni quedar-se amb un jugador menys va ser obstacle per a aconseguir els tres punts davant un rival, l'Alzira, amb els mateixos objectius que l'Ontinyent, aquesta setmana toca enfrontar-se al Torrevieja, un equip que és el segon per la cua i que està a set punts de la salvació, en una situació molt difícil, en la qual solament li val sumar de tres en tres.
El partit del passat diumenge va ser dels quals creen afició, amb una primera part en la qual l'Ontinyent va tenir diverses ocasions clares i en les quals també l'Alzira es va aproximar amb perill a l'àrea de l'Ontinyent. Una primera part en la qual tots dos equips van demostrar per què estan en la part alta.
En la segona meitat, l'Ontinyent va tirar d'èpica i coratge per a superar l'adversitat de jugar amb un menys 40 minuts, a causa de l'expulsió de Francesc. L'equip de Miguel Ángel Mullor no solament va aconseguir avançar-se en el marcador, gràcies a Víctor Fuentes, sinó que amb ordre i molt sacrifici va aconseguir que l'Alzira no empatara. Ja en el descompte, Cristo va disposar de dues ocasions per a sentenciar la trobada.
Després d'aquest partit, arriba un totalment diferent. El Torrevieja només ha guanyat quatre partits en el que va de lliga, ha empatat 5 i ha perdut 17. A més, és el segon equip que més gols encaixa, 50, només superat pel cuer, el Sogorb. És a dir, ix a una mitjana de quasi dos gols encaixats per partit.
Després de la derrota davant el Castelló en la jornada 25, l'Ontinyent suma tres victòries consecutives (2-0 davant el Bunyol; 1-2 davant el Mur; i 1-0 davant l'Alzira). L'objectiu el diumenge és aconseguir una nova victòria, en aquest cas, la quarta consecutiva.
En punta d'atac, Miguel Ángel Mullor no podrà comptar amb Francesc, expulsat el diumenge i sancionat amb quatre partits. A més, el tècnic va veure groga i acumula cinc targetes, la qual cosa li impedirà asseure's en la banqueta davant el Torrevella.