La bocairentina Mª José Silvestre ha tornat a fer història, en proclamar-se subcampiona del món de bicicleta estàtica. Enguany, la prova, amb motiu de la pandèmia, s'ha hagut de celebrar a porta tancada. El lloc triat per la bocairetina ha sigut el teatre Avenida de la seua localitat natal, Bocairent. La prova va començar el dissabte a les 18.00 hores i ha conclòs hui diumenge, a les 18.00, amb un resultat espectacular per a la bocairentina, un segon lloc, tot i l'alt nivell de la prova i que les circumstàncies personals i familiars no li havien permés entrenar tot el que sol ser habitual per a una prova d'aquestes característiques.
Aquest subcampionat situa a la bocairentina de nou en el més alt de les competicions extremes, ja que en 2019 es va proclamar campiona de les 24 hores de ciclisme en pista, prova disputada en el mític circuit de Le Mans.

A més, la prova ha tingut un caràcter solidari, ja que diverses empreses es van comprometre a fer un donatiu segons els quilòmetres aconseguits, que han sigut 653 km. La recaptació serà destinada a AFAB (Associació de familiars i malats d'Alzheimer de Bocairent).