L'Ontinyent 1931 continua amb pas ferm cap a l'ascens a Primera Regional. Els de Roberto Bas van tornar a guanyar aquest diumenge a pesar d'una preocupant falta de gol que va afegir a l'encontre una emoció innnecesària després del que es veia sobre el camp.
Els locals van començar avisant ben prompte amb distintes ocasions de gol, a les que el Racing de Novelda només va respondre amb algun tímid aproximament sense perill per a la porteria d'Ivelin. Els aproximaments de l'Ontinyent 1931 se succeïen, però no seria fins al minut 16 quan una errada defensiva dels visitants, en tractar d'eixir amb el baló jugat, va acabar amb l'esfèric a les botes d'Osoro, que va deixar a l'espai per a l'arribada de Marc Pomer que va superar al porter per fer l'1-0. A partir d'aquest moment només va haver un equip sobre el verd d'un Clariano, que vivia un ambient festiu amb els càrrecs de 2020 a la graderia i ambientat amb una banda de música que no va parar de tocar durant els 90 minuts, l'Ontinyent 1931.
El davanter Juanpe va tindre una gran quantitat d'ocasions per fer el segon, però no va tindre el dia i ell mateix no seu podia creure, i es que va tindre fins a 5 ocasions més que clares a la primera meitat un dels últims fitxatges del club per fer el 2-0.
A la segona part no va canviar la dinàmica, l'Ontinyent 1931 a les botes sobretot de Juanpe buscava el segon, mentre que el Racing de Novelda es mantenia seriós en defensa buscant tindre una ocasió per fer el gol de l'empat, ocasió que no va arribar. No seria fins al minut 84 quan Juanpe s'estrenaria amb la camiseta de l'Ontinyent 1931, una centrada des de la dreta d'Àlex Cambra la va controlar amb el pit el davanter i sol davant del porter no va perdonar en aquesta ocasió per fer el 2-0. Encara hi hauria més ocasions per als locals, dos per al segon golejador, Juanpe, i una per a Víctor Navarro a llançament de falta directa.
Una nova victòria per als ontinyentins que la pròxima jornada viuran un nou derbi comarcal a domicili, en aquest cas al camp del CD Bocairent diumenge a les 16:30 hores, però abans deuen recuperar el dimecres l'encontre aplaçat pel temporal 'Glòria' davant del Peña Madridista de Ibi. Importants 3 punts ja que els dos màxims rivals classificatoris van aconseguir véncer aquesta jornada, pel que es mantenen les distàncies de 4 i 5 punts d'avantatge.