El trinquet d'Ontinyent serà l'escenari de la primera jornada de la Copa Caixa Popular de raspall, en la qual la ciutat patrocina un equip. Enguany, la parella que portarà el nom de la ciutat està formada pel pilotari local Iván Esparza i per Ricardet.
La primera de les partides serà este diumenge, dia 17, a les 11.00 en el trinquet del Poliesportiu, i enfrontarà a Iván i Ricardet contra Ian i Brisca, equip de Castelló de Rugat.

El regidor d'Esports, Ferran Gandia, destacava l'aposta d'Ontinyent per l'esport autòcton, així com l'alt nivell d'esta competició, que reuneix els millors pilotaris de la Comunitat Valenciana. De fet, Gandia qualificava de "grup de la mort" el que li ha tocat a l'equip d'Ontinyent. De les quatre parelles de cada grup, l'última queda eliminada, mentre les altres tres accediran la següent fase. En total, la primera fase tindrà 12 jornades.

Iván Esparza agraïa el suport de l'Ajuntament d'Ontinyent i mostrava la seua satisfacció per poder portar el nom de la seua ciutat. Encara que els ha tocat un grup complicat, l'ontinyentí avançava que il·lusió no els faltarà. Per a Ricardet és el seu debut en la Copa, mentre que Iván tractarà de recuperar la seua millor versió després d'una lesió.

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, recordava l'esforç realitzat els últims anys pel consistori per a promocionar la pilota. Entre les actuacions, està la inversió realitzada en el trinquet perquè puga acollir proves de les millors competicions, així com el patrocini d'aquest equip i les diferents accions per a fomentar la pràctica d'aquest esport.