El dia 13 de gener, Ontinyent acollirà una nova edició, la quarta, del Clariano Trail. Es tracta d'una prova que per segon any està inclosa en el Circuit Trail València.
 El Clariano Trail tindrà dues modalitats: una de 22’3 km i una altra, sprint, de 11’3 km. La prova donarà inici a les 8:45 des del poliesportiu d'Ontinyent.
 Durant la presentació de la prova, el regidor d'Esports, Óscar Borrell, va destacar que en tan sols quatre edicions s'ha consolidat dins del calendari valencià. L'edil també va remarcar que el fet de ser part del Circuit Trail Valencia li aporta a la prova “més visibilitat i més participants”.

Per part del Circuit Trail Valencia, Jesús Ruiz, va explicar que el recorregut és el mateix que en edicions anteriors. Segons el responsable del circuit, als participants l'any passat els va agradar molt la prova, pels espectaculars paratges pels quals discorre, inclòs el Pou Clar, per aquest motiu espera que enguany la participació torne a ser important, entre 400 i 500 corredors entre totes dues modalitats.

La prova inclou un gran dispositiu de seguretat, entre Policia Local, Protecció Civil, voluntaris i també estarà preparat en el poliesportiu l'helicòpter del Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya (GREIM) de la Guàrdia Civil, que ràpidament podria acudir en cas d'algun incident en les zones menys accessibles.
 També tindrà la col·laboració de l'empresa Lurbel.
Jesús Ruiz també va detallar que, amb l'objectiu de conscienciar sobre la reducció de residus, en els avituallaments no es donaran envasos.
 Les inscripcions estan obertes fins al dijous de la setmana vinent. A més, es guardarà deu places per a cada modalitat per a poder ser formalitzades el mateix dia de la prova.