El dissabte 21, se celebrava en el Pavelló Poliesportiu d'Ontinyent la primera jornada del circuit de copes de judo de la Federació Valenciana, que suposava el començament de la temporada 23/24. La jornada donava principi a les 9.00 del matí, amb les categories júnior i cadet i finalitzava a les 14:00h amb la categoria Benjamín.
Des del Fon Do Kan destaquen l'"èxit rotund i espectacular jornada de judo, amb la participació de 580 esportistes pertanyents a 48 clubs de tota la geografia de la Comunitat Valenciana i de les pròximes, Múrcia i Albacete, dels quals s'aprecia un lleuger repunt a l'alça en la participació femenina, que va aconseguir un poc més del 30% de la participació".

Per part del club Fon Do Kan d'Ontinyent, van participar en categoria benjamí Álex Torró, que va pujar al pòdium amb un tercer lloc; en aleví, Manel Montava, que també aconseguia un bronze, i Leo Figuera i Daniel Adrianov, que quedaven en un seté lloc. Ja en categoria infantil, Neus Pla aconseguia un segon lloc i medalla de plata; Jaime Ferrero va aconseguir el cinqué lloc, mentre que Daniel Lodder i Blanca Notario van quedar un poc més allunyats de les posicions dels seus companys.
En júnior, Ángel Cano, tot i realitzar uns espectaculars combats, no aconseguia la recompensa del podi.