El passat dissabte el Juan Peiró del Real de Gandía va acollir el debut de l'ontinyentí Pablo Iglesias a la banqueta del CD Ontinyent, un debut que estaria marcat per una gran primera part que va encarrilar la primera victòria del nou entrenador, i al que es va poder veure a la convoctoria a Arán i Maxi, jugadors que portaven moltes setmanes lesionats i que van gaudir de minuts.
Encara no s'havia complit el minut 10 i Cambreta tornaria a trobar-se amb el gol, un gol que se li resistia des del 24 de novembre quan va marcar el que en aquell moment era el 0-2 a Villena, i que es el cinquè al seu compte particular aquesta temporada, igualant a Corella com a màxim golejador blanc-i-negre. Al minut 22 va arribar el 0-2 després d'un córner que va rematar Jorge Orquín i desviar Josep per enganyar al porter i pujar el segon al marcador, gol que feia esclatar d'alegria a l'expedició ontinyentina.
A la represa arribaria una de les millors notícies de la vesprada, ja que al minut 61 Arán tornaria a sentir-se futbolista, després de no jugar des de la jornada 1 per lesió. Un dels camps més complicats de la categoria no anava a ficar les coses senzilles per als ontinyentins, que van veure com Sergi Cánovas feia l'1-2 a falta de més de 20 minuts per al final, tornant l'emoció a l'encontre i vells fantasmes als ontinyentins, que en aquesta ocasió si que aconseguirien mantenir el resultat i sumar 3 punts vitals al debut del nou tècnic, complit així la dita de "a entrenador nou victòria segura".
A pesar que aquest cap de setmana els ontinyentins reben al Rayo Ibense 'B', el debut com a local de Pablo Iglesias a El Clariano serà entre setmana, aquest dimecres a les 20:45, i serà amb l'idea de procurar la primera derrota del líder, el CF Gandia, aquesta temporada.