Aquest mateix diumenge a les 16.00 hores en el camp La Parada de Beniarrés el CD Ontinyent jugarà el primer dels tres duels que disputarà en tan sols 7 dies. Previsiblement, el més complicat dels tres, ja que el camp dels del Comtat és de menors dimensions i sempre s'ha complicat un complicat feu. En l'última jornada el Beniarrés va posar en molts problemes a l'equip de moda, el Montaverner.
L'equip dirigit per Omar Torres es troba en la desena posició amb 14 punts, però malgrat trobar-se en la zona baixa, només el CF Simat ha aconseguit guanyar en el camp de la Parada, un feu complicat i que posarà en joc el bon moment del conjunt de Ferrándiz. Pel que fa al Beniarrés, ha anotat 18 gols i ha encaixat 22. Dels 18 gols a favor, 12 els ha anotats com a local.
Pel que fa a jugadors, els majors perills ofensius amb els quals es trobaran seran Álex Puig i Joaquin Montava, tots dos amb 4 gols. Cal destacar el retrobament amb vells coneguts, i és que aquest estiu van tornar al seu exequip els futbolistes Víctor Serra i Xavi Payà, els qui la passada campanya van jugar en el CD Ontinyent.