El passat divendres El Clariano vivia el segon encontre amistós d’aquesta pretemporada, també el segon davant d’un rival de Preferent, de nou un dels candidats a lluitar per l’ascens. L’encontre es va convertir en una pluja de gols, fins a 7.
El partit començava amb un ritme impropi d’un partit de pretemporada i on els ontinyentins van tindre fins a 3 ocasions de gol que van evitar la defensa i el porter dels riberencs. Seria a partir del minut 20 quan els visitants començarien a fer valdre la condició d’equip de superior categoria per començar a crear perill, però trobant-se amb un gran Ivelin que va traure dos grans mans per evitar una doble ocasió.
Amb el partit igualat i els dos equips gaudint d’ocasions arribaria l’1-0 després d’un córner que va pentinar un jugador ontinyentí al primer pal i Kevin Llario arribant al segon remataria al fons de la xarxa. La resposta dels visitants va ser ràpida i Toni Prats igualaria l’encontre després d’un tir des de la frontal que va superar a Ivelin. Amb el resultat d’1-1 s’arribaria al descans.
A la represa els visitants xafarien l’accelerador i una centrada al punt de penal la engaltaria Mora per col·locar l’1-2, enviant l’esfèric lluny de Rubén García. Poc més de 5 minuts després seria Álvaro qui es trauria un fort llançament prop del pal dels ontinyentins per anotar el tercer i dos minuts després arribaria l’1-4 amb un gol de Mata en aprofitar una passada de la mort després d’una gran jugada per banda esquerra.
Els ontinyentins van reaccionar i no estaven disposats a que l’afició, que de nou es trobava a les graderies de El Clariano, no visquera un final igualat. Al minut 73 el Búfalo aprofitaria una passada perfecta de Marc Pomer per superar en el mà a mà al porter, mentre que  al 78 serien els visitants els que anotarien en pròpia porteria per col·locar el 3-4 al marcador en una jugada estranya a la que el defensa va rematar de cap en direcció a la seua pròpia xarxa.
Els ontinyentins van tractar d’igualar el partit fins al final, però el marcador ja no es mouria més a El Clariano i els de La Ribera van aconseguir vèncer per 3 gols a 4 en un gran partit.