L'Ontinyent Club Bàsquet rebia ahir diumenge al Benidorm, amb la ferma intenció d'aconseguir una victòria. Va ser un partit davant un rival molt complicat i que va acabar amb una gran remuntava en l'últim quart.
El partit va començar igualat, tal com reflecteix el 19-20 amb el qual va acabar el primer parcial. En el segon, els alacantins ja van començar a distanciar-se, per a un parcial de 12-17, la qual cosa feia que els ontinyentins se n'anaren al descans amb sis punts de desavantatge.
En la segona part, el 12-19 del tercer quart va reflectir que l'equip local seguia sense poder fer mal al Benidorm. Ara bé, l'últim quart, els ontinyentins van reaccionar quan semblava que ja tot estava sentenciat, amb 13 punts d'avantatge per als visitants. Lluny d'això, l'equip de Saúl Blanco, animat per la seua afició, va creure en la remuntada i va anar reduint l'avantatge en el marcador fins a guanyar per tres punts de diferència 69-66 i un parcial de 26-10 en l'últim quart, la qual cosa demostra una gran faena defensiva i un major encert anotador. L'emoció va estar fins al final, ja que el Benidorm va tindre dos tirs lliures per a empatar.
Van destacar els 12 punts i 12 rebots d'Íker Barbero; però victòria va ser possible gràcies a una gran actuació de l'equip, com demostra que la puntuació va estar molt repartida, amb 10 punts per a Nelo Ramos i Pablo Murcia, 9 per a Sergio Gómez i Adrián Sánchez.