Encontre molt complicat per a l’Ontinyent 1931 el que va tindre lloc el passat divendres a El Clariano. Davant d’un rival de la zona baixa, els de Roberto Bas van haver de remuntar, amb un gol al descompte de la segona part, per mantindre el pols pel lideratge.
S’esperava un matí plàcid a El Clariano, però res més lluny de la realitat, l’Ontinyent 1931 va sofrir com mai per aconseguir un gol, i no va ser per falta d’ocasions, ja que abans dels primers 20 minuts, ja havien tingut tres ocasions per fer el primer, però en dos ocasions el porter visitant, i en una uns centímetres, van impedir els gols de Mateo en dos ocasions i Jorge en altra. L’asedi local no donava els seus fruits, i l’Ontinyent 1931 no aconseguir el gol que els posara per davant. El rival, el CD Biarense, no s’acostava a la porteria d’Ivelin.
A la represa el domini continuava sent ontinyentí, amb bones jugades dels de Robert Bas que no aconseguien definir. Al minut 61 va arribar el totalment inesperat, quan el Biarense va aconseguir el 0-1 en la primera vegada que arribava a l’àrea ontinyentina, i el davanter visitant, Pau Valdés, col·locava el baló lluny de l’alcanç d’Ivelin. Era el 0-1  i El Clariano no s’ho podia creure. El partit no va canviar, els ontinyentins continuaven buscant el gol, mentre que els visitants augmentaven les seues pèrdues de temps. Al minut 71 arribaria el gol de Mateo, al rematar amb el cap una centrada de Junior. A la jugada, el Búfalo va rebre un fortuit colp que el va deixar inconscient i a l’espera de ser operat per un trencament del tabic nasal i dels pòmuls. Els ontinyentins van intentar el gol de la victòria una i altra vegada, però Álex Pascual, Júnior i Marc Pomer no van estar encertats en anotar, amb 6 minuts d’afegit, Salva Martínez rematava una centrada de Jorge per fer embogir a El Clariano al minut 94, un gol que feia justicia i que donava els 3 punts als ontinyentins.
La pròxima jornada, els ontinyentins viatgen fins a Elda, per medir-se al filial del CD Eldense tractant de mantenir al lluita amb un Pinoso que no va poder acabar el partit perquè el rival es va quedar amb 6 jugadors, i que s’espera que la Federació li atorgue els tres punts en la pròxima reunió aquesta mateixa setmana.