Encontre molt sofrit per als dos equips de La Vall d'Albaida el que es va viure sobre El Píver entre dos conjunts que necessitaven la victòria per buscar complir els seus distints objectius.
Després d'uns minuts de tanteig, serien els ontinyentins els que colpejarien primer, amb un gol de Pozo al engaltar un baló mort dins l'àrea al 21. Els locals tindrien la seua resposta 10 minuts després amb un dur llançament que es va estavellar al travesser. Amb un partit totalment obert s'arribaria al descans amb el 0-1 favorable als d'Àngel Guarner.
La represa va començar amb un ritme distint, i el Montaverner tan sols va tardar 5 minuts en aconseguir el gol de l'empat després d'un contracolp que va agafar desituada a la defensa del CD Ontinyent i va suposar l'1 a 1 obra de Joan Julià. L'empat no va agradar a Àngel Guarner, que va realitzar una triple substitució amb poc menys de mitja hora per davant. Fruit d'aquestos canvis ofensius arribaria l'1 a 2 amb el primer gol de la temporada de Mendi que a falta de 20 minuts per a la conclusió tornava a posar ventaja per als visitants. Quan el partit començava a morir, ja en temps de descompte, va arribar el 2-2, amb un gol de Marc col·locant el baló lluny de l'estirada d'Aitor.
Un empat que no deixa content a cap dels dos equips, mentre que el Montaverner continua en llocs de descens amb 5 punts, el CD Ontinyent veu com els dos primers classificats comencen a agafar distàncies cada vegada més grans. Els d'Àngel Guarner repetiran a domicili, en aquest cas a Xeraco, mentre que el Montaverner visitarà a l'UE Gandia.