El dissabte dia 19 de maig es va celebrar la 2ª fase de la Lliga Iberdrola de gimnàstica. El Poliesportiu Municipal d'Almussafes va acollir als 37 clubs, dels 68 clubs que van participar en la primera fase, que van disputar aquesta competició. Un total de 179 gimnastes van intentar passar a la tercera fase. En el cas del Club Deportivo Ontinyent, l'equip va estar format per Neus Vidal, Belén Penadés i Alba Vidal, que van brillar en el gran escenari Iberdrola al costat de les millors d'Espanya. Les ontinyentines van aconseguir el quart lloc en el grup A. Durant el transcurs de la jornada, el conjunt sènior de gimnàstica rítmica va realitzar una exhibició. La tercera fase es disputarà el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre. Encara està per determinar la seu d'aquesta competició.
L'activitat del Club Esportiu Ontinyent gimnàstica rítmica va seguir en la jornada de diumenge, en la fase autonòmica del campionat absolut, en la qual les tres gimnastes que van participar en individuals es van classificar per al Campionat d'Espanya Absolut. Així, Alba Vidal es va proclamar subcampiona autonòmica en la general i en corda, 3ª en pilota i campiona en mans lliures. Belén Penadés va finalitzar com a subcampiona autonòmica en la general, cèrcol i cinta i campiona en pilota.
Neus Vidal va finalitzar 3ª en la general i cèrcol i subcampiona en maces. La pròxima parada per a la tres gimnastes serà el campionat d'Espanya absolut, del 21 al 24 de juny, a Guadalajara.