El CD Ontinyent ha tancat la pretemporada amb una gran victòria per 4 gols a 0 davant el CF Aielo al III Memorial Óscar Martínez Juan.
Quan tant sols s'havien disputat 2 minuts, l'àrbitre va assenyalar un penal sobre Cambreta que ell mateix va transformar. L'encontre continuaria sent dominat pels ontinyentins, que van augmentar la ventaja amb el 2-0 obra de Mendi, resultat amb el que s'arribaria al camí als vestidors.
La reanudació va deixar un nou gol matiner, i és que als 4 minuts, de nou Cambreta va anotar i que deixava el 3-0 a l'electrònic. Al minut 55, amb tant sols 10 de la segona part disputats, de nou Cambreta va signar el gol del CD Ontinyent, sent el més espectacular després de fer un barret al defensa, i aconseguint així tancar la pretemporada amb un hat-trick que dona moral al davanter per començar la temporada aquest mateix cap de setmana.
El CD Ontinyent tanca la pretemporada amb 2 victòries i 3 derrotes, i amb Cambreta com a màxim golejador de l'equip.

Amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport