El conjunt de Vicente Parras, que per primera vegada va poder asseure's en la banqueta, va tenir una millor imatge que en jornades anteriors en El Clariano i fins i tot va tenir 2 rematades al pal, però el resultat va ser el mateix, una derrota que agreuja encara més la crisi d'un Ontinyent que porta 2 dels últims 18 punts com a local i que deixa l'equip en caiguda lliure.
Després d'un inici igualat, la primera ocasió va ser per als de Parras, amb una falta lateral penjada per Tito que Juanan va estavellar directament en el travesser. Poc després la va tornar a tenir el conjunt local, però la defensa li va llevar la pilota a Torres quan es disposava a rematar a porta. Malgrat alguns acostaments a l'àrea, la primera ocasió visitant acabaria convertint-se en el 0-1 quan Pascual va definir de meravella en el mà a mà amb Craviotto. L'última ocasió de la primera meitat va ser per als blanc-i-negres, però la rematada de David Torres es va estavellar de nou en el travesser.
La segona meitat va estar dominada per l'Ontinyent que encara així no aconseguia crear perill en la porteria del conjunt català. Els canvis van donar un altre color a un partit que es va trencar passada la mitja hora, a la qual es va arribar sense més ocasió que la d'Henrique als 2 minuts de la segona part que va acabar llançant directament fóra. En el minut 78 va arribar l'empat que va fer embogir a l'afició local, quan Álex Felip va arreplegar una pilota morta dins de l'àrea per a posar l'1-1 i la possibilitat de buscar els 3 punts. Com diu el refranyer espanyol "que poc dura l'alegria a casa del pobre" i tan sols un minut després de l'empat, Borja va connectar un cop de cap per a posar l'1-2. Ho va intentar amb més cor que cap l'Ontinyent, que no va aprofitar un bon centre de Javi Zarzo en el 90 per a espentar una pilota que es va passejar per dins de l'àrea.