- Com estan sent els preparatius?
- Des d'octubre, la intenció ha sigut preparar la festa com sempre, tot depenent de la normativa vigent. Estem seguint avant, però fins última hora no podrem saber si des de la Generalitat Valenciana decreten restriccions. Ells tenen tots els actes i els analitzaran un per un. Per la nostra part, estem preparant tot igual, però fins a l'hora de l'acte no podrem tindre la certesa total que el podrem fer.
- S'han fet canvis o anul·lacions d'actes?
- Sí, hem anul·lat els actes on és precís llevar-se la mascareta, que suposen menjar i beure. En este cas, era inevitable anul·lar el Dinar del llumener, que reunia vora 1.000 persones. En 22 anys és el primer any que no es farà. És una llàstima. Per altre costat, tot el que es puga fer al carrer, es farà. 
- Per què es va presentar per a secretari?
- Ja vaig ser secretari de la Permanent de 1982 a 1989. Ara, a l'assemblea, com que no es presentava ningú, vaig decidir presentar-me. Francament, estic molt content amb el càrrec, encara que un poc cansat, no per el treball de la festa, sinó per la burocràcia, que ara és major.
- Quina és la seua vinculació al barri?
- És una vinculació de tota la vida. Vaig náixer en el carrer Les Eres número 5 i estic apuntat des de menut.
- Com creu que ha canviat la festa?
- Ha anat augmentant en participació, en gent jove, i sobre tot, en programació per al públic menut. Les matinals dels últims anys res tenen a vorer amb el que nosaltres féiem.
- Quin acte és el que més li agrada?
- Més que acte, quan era menut la il·lusió més gran que tenia era el conjunt de la festa. Vorer com el barri es transformava eixos dies. Era tot el que m'agradava, l'ambient festiu. Eixa impressió de convivència lliure, sana i al carrer, és la que he procurat, si no potenciar perquè ja era molt forta, ajudar a mantindre.
- Què significa per a vosté la festa de Sant Antoni?
-  És l'exponent més clar que tenim al poble de festa popular.
- Quin és el seu desig per a estes festes?
- Que es puga acabar bé tota la programació que tenim preparada. Que les festes ens facen oblidar el mal ambient i que no hi haguera cap progressió de casos.