Més de 2000 persones gaudien aquest dimarts de la festa musical de “Ontinyent en Concert”, el cicle d’actuacions musicals que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent dins la “Setmana Gran” de Moros i Cristians i que s’allarga fins el proper diumenge. “S’ha tornat a demostrar que no ens equvocàrem quan vam apostar per un programa com Ontinyent en Concert”, ha declarat la regidora de Festes, Àngels Muñoz, “tremendament satisfeta” per la resposta del públic “en uns moments en els quals els festivals de música estan restant públic als concerts de festes d’altres ciutats”, ha destacat Àngels Muñoz. 
Joves d’Ontinyent, la Vall d’Albaida i les comarques veïnes vibraven amb una vetllada musical a l’aparcament de la Paduana, que enguany ha acollit els concerts perquè l’espai habilitat en Tortosa i Delgado està ocupat per les obres de restauració de la muralla nord: “la productora dels concerts, Cercavila, ens va recomanar emprar l’aparcament de Paduana davant la impossibilitat d’utilitzar enguany Tortosa i Delgado, i pensem que ha estat un encert”, ha afegit la regidora. 
Ontinyent en Concert el va obrir “Baketà”, grup guanyador del concurs “Sona Ontinyent”; qui va donar pas a “la Fúmiga”; el retorn a la ciutat dels locals “Auxili”; i finalment “Jazzwoman” i “DJ Plan B”. “En 2019 ja vam tractar de portar a Auxili, però en aquell moment tenien altres compromisos aprop d’Ontinyent, i després vingué la pandémia. Afortunadament, el grup ha contiguat actuant i hem pogut tornar a l’escenari d’Ontinyent”, segons ha explicat Àngels Muñoz.
Per la seua banda, les actuacions d’aquest dimecres dins “Ontinyent en Concert” començaran a les 23:30 hores, amb entrada gratuïta, al mateix escenari del pàrking de Paduana, en aquest cas amb la música dels grups “Hermano Salvaje”, “Lemons”, i “Lisasinson”. La regidora de Festes, Àngels Muñoz, destacava la varietat de la programació municipal organitzada per complementar els actes de festes de Moros i Cristians, “activitats per a gent de totes les edats i amb diferents estils, perquè totes i tots tinguen una oferta atractiva per gaudir de les festes estos dies”. 
Cal recordar que esta programació municipal també incloïa aquest dimarts la “Nit Gran” amb grups musicals dels anys 60 i 70 a la Glorieta, on aquest dimecres 24 d’agost els xiquets i xiquetes gaudiran de les actuacions "Feretes i cançonetes"; el mag Nacho Diago i la banda de rock orientada a públic infantil "Ramonets", així com ludoteques i tallers. A més a més, als propers dies continuarà la música al pàrking de Paduana amb l’actuació de vàries orquestres i discomòbils: dijous 25 d’agost a partir de les 00:30 hores es podrà gaudir de l’orquesta Euforia; el 26 d’agost serà el torn de la Disco movil Montecarlo a partir de les 00:30 hores; el dissabte 27 d’agost a partir de les 01:00 hores començarà la Kraken Monster Party i, finalment, diumenge 28 d’agost a partir de les 00:30 hores actuarà el grup Seven Crashers.