El Ateneo Mercantil de Valencia va acollir dimecres de vesprada l’acte de lliurament dels premis “Va de bous”, que atorga la Generalitat Valenciana, concretament, la Direcció General de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències.
En l’apartat de festejos populars, el jurat va concedir el premi de la tercera edició de “Va de bous” al “bou en corda” d’Ontiyent.
Representats de les tres entitats que organitzen “bou en corda” a Ontinyent van estar presents a l’acte: Portadors del bou de la Purísima; Bou i Corda; i Pont Vell. El premi, en representació de la ciutat, el va arreplegar el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, de les mans del director de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José Mª Ángel. 
Manuel Cuesta va destacar el treball de les tres associacions taurines. També va acompanyar als premiats  el president de l’Associació de Festes de la Puríssima, Salvador Pastor i la portaveu del PP en l’Ajuntament, Mercedes Pastor.
Posteriorment, els representants de les tres associacions i resta de la delegació ontinyentina van participar al sopar que es va servir al propi Ateneo Mercantil.
Altres premiats a esta tercera edició van ser la Fira taurina d’Algemesí, el veterinari de la plaça de bous de València, Gerardo Andrés Rojo; la localitat de Chiva i el ramader Fernando Machancoses Tarín.