L’Ajuntament d’Ontinyent està executant les millores a la seguretat i condicions del ramal 5 del Camí de la Casa Campos, una via de titularitat pública que dona accés a diverses vivendes del disseminat, i que està sent sufragada al 50% pel consistori i el veïnat de la zona. Els regidors de Territori i Camins, Óscar Borrell i Manuel Cuesta, visitaven esta setmana l’actuació, que està sent realitzada per una empresa local sobre una superficie de 330 metres linials i 1.270 m2.
Manuel Cuesta explicava que “és un camí molt utilitzat tant per vehicles com per vianants, que fins ara era de sahores, amb els problemes que això comporta pel que fa a l’aparició de clots i molèsties per pols o fang. amb estes obres es millorarà molt la comoditat i la seguretat dels veïns i veïnes que resideixen o transiten a diari per esta zona”, apuntava. A aproximadament 75 metres de l'inici del camí existeix un "entrador" d'una parcel·la que canalitza gran part de l'aigua de pluja que discorre pel camí fins a una cuneta de terra pròxima. A causa de la velocitat que discorre l'aigua de pluja per aquesta zona, aquest entrador es troba en molt mal estat, raó per la qual el projecte també inclou  el seu pavimentat, de tal manera que l'aigua de pluja que discorre pel camí puga arribar a la cuneta sense que produïsca danys al seu pas.
La intervenció té un cost total de 19.564’88 euros. El regidor recorda que l’Ajuntament inclou als pressupostos municipals de cada any una partida per a estes actuacions en camins públics, cofinançades amb les persones residents al disseminat, de les quals es poden plantejar propostes a la regidoria de Camins.