Todos Vientos, o ‘Tots Vents’ com es coneix en els últims anys, és un alberg àmpliament conegut a Ontinyent i en altres localitats. Situat en plena naturalesa, es troba a poca distància de la ciutat i molt prop de l'ermita de Sant Esteve.
Aquestes instal·lacions acumulen molts records i anècdotes, ja que són molts els grups, moviments, parròquies, col·legis, escoles de música o associacions de diferents localitats les que han gaudit d'aquestes instal·lacions al llarg d'aquests anys.
L'alberg és propietat de l'Institut secular Obreres de la Creu (organització de dones consagrades seculars que impulsa la formació cristiana i laboral de la dona, entre altres aspectes), gràcies a una donació particular. Encara que aquestes instal·lacions ja funcionaven abans de la donació per a acollir accions parroquials o campaments, va ser a partir de 2007 quan van començar a funcionar baix la titularitat de l'Institut.
En aquests últims anys, el número d'acampats ha anat pujant progressivament. Així, en 2016, entre campaments, convivències, júniors, scouts, col·legis, grups de famílies, van ser 1.808 les persones que van passar per l'alberg; en 2017, la xifra va augmentar a 2.215; en 2018 ,l'alberg va congregar a 2.201 persones, i en 2019, la xifra va aconseguir les 2.565 persones. Encara que la majoria procedeixen de la província de València, també arriben des d'Alacant o Castelló de la Plana.
L'activitat no ha cessat malgrat el covid-19, encara que sí ha minvat. Si cada any l'alberg sol acollir uns 5 o 6 campaments, en 2020 la quantitat es va reduir a la meitat, amb limitació d'aforament i seguint les mesures de seguretat. Per a enguany, es preveu que la temporada d'estiu es complete, encara que tot està supeditat a l'evolució de la pandèmia.
L'alberg es compon d'un gran habitatge, que pot acollir fins a 100 persones a l'hivern i moltes més si és estiu, ja que disposa d'espais amplis en l'exterior, camp de futbol, una zona d'acampada, piscina, pista de tennis, etc., així com d'una zona d'oració, presidida per una creu, una espècie de “temple” en plena naturalesa.
La casa consta de planta baixa (amb cuina, gran saló amb ximenera per a l'hivern, serveis), i de primera planta (amb una gran sala per a reunions o dormitori, dues habitacions i una zona privada).
Es proveeixen de llum proporcionada per plaques solars, que complementen amb un aparell electrogen, ja que a l'ésser un espai no urbanitzable i paratge protegit no han pogut instal·lar cablejat elèctric. La zona exterior està també il·luminada perquè es puguen realitzar activitats per la nit.
Pel que fa al manteniment de l'alberg, es van autofinançant amb el que paguen els visitants per utilitzar les instal·lacions. I és que, malgrat no tindre una fi lucrativa, l'alberg tampoc pretén ser una càrrega financera per a l'Institut Secular.
Des de l'Institut la seua intenció és continuar acollint activitats, oberta a totes les entitats, religioses, culturals, musicals o esportives, i esperen que prompte puga tornar a ser tan multitudinària com ho era abans de l'arribada de la pandèmia.