Després d’un intens estiu on els més menuts de la casa han pogut gaudir de les vacances escolars, toca tornar a les aules. Un total de 5.222 alumnes d’Infantil, Primària i Secundària tant de centres públics com concertats, es preparen per al començament  d’un nou curs escolar, que arrancarà el pròxim dilluns, 10 de setembre. Es tracta d’una xifra un poc inferior al curs passat, quan es van matricular 5.290 alumnes. En concret, enguany s’incorporaran 1.093 alumnes d’Infantil, 2.248 alumnes de Primària i 1.881 d’Educació Secundària. 
Pel que fa als alumnes de nou ingrés al sistema educatiu ontinyentí, un total de 374 xiquets s’incorporaran per primera vegada, en concret 108 xiquets de 2 anys (18 per aula) i 266 xiquets de 3 anys. Cal destacar que enguany són 6 els centre que compten amb aules de 2 anys: els CEIP Bonavista, Lluís Vives, Martínez Valls, Carmelo Ripoll, Rafael Juan Vidal i Vicente Gironés, mentre que en el curs 2017/2018 tan sols hi havien quatre aules de 2 anys. La incorporació d’aules de 2 anys ha sigut per tant progressiva. El curs anterior tenien aules de 2 anys els CEIP Martínez Valls, Bonavista, Vicente Gironés i Rafael Juan Vidal. 
També cal destacar que serà el segon any en què la ciutat compta amb una unitat específica de Comunicació i Llenguatge (CIL) per a alumnat amb necessitats especials en el CEIP Rafael Juan Vidal, atenent una demanda conjunta que venia realitzant-se des de les famílies de l’Associació INCLOU-TEA, el Govern d’Ontinyent, la Comissió d’Escolarització, i Inspecció Educativa, per a aconseguir un espai de socialització al mateix centre.

500.000€ en inversions educatives
Creació de nous espais educatius, adaptació d’aules i banys, millora dels patis, tasques de pintura o fontaneria són algunes de les actuacions executades o en vies d’execució per l’Ajuntament d’Ontinyent per a la millora i manteniment dels col·legis públics de la ciutat en el curs 2018/2019 que començarà en pocs dies.
Una inversió global que arriba al mig milió d’euros. Entre ellos, la intervenció al Bonavista suposarà la creació d’una coberta que començarà a executar l’empresa local Grupo Jormar Sanchis Revert, SL a les properes setmanes.

Amb la col·laboració de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport