El passat divendres, 1 de març, el doctor Rafael Badenes, coordinador de Transplants de la Comunitat Valenciana va impartir la conferència 'Actuar davant una parada cardíaca', organitzada per Creu Roja en el Centre Cultural Caixa Ontinyent, on va mostrar que sols un 8% de les parades cardíaques a Espanya són revertides en l'actualitat, una xifra que es considera baixa en comparació amb altres països europeus. 
L'acte va finalitzar amb l'agraïment per part del president de Creu Roja Ontinyent, Javier Cantó, a tots els socis "per estar ahí any rere any donant suport a les activitats desenvolupades". Creu Roja ja compta amb 577 socis en l'assamblea d'Ontinyent, que recull les poblacions pròximes d'Agullent, Aielo de Malferit, Bocairent i Fontanars. El passat divendres es va voler així realizar un acte d'agraïment als socis. 
Creu Roja compta a Ontinyent amb l'ajuda de 24 empreses sòcies de la comarca, el que demostra que "la solidaritat deu augmentar entre el nostre teixit empresarial sempre sensible cap a les necessitats socials".